Protectia datelor

1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. AGROSEZ COM S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

2. Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web agrosez.com este detinut si administrat direct de catre S.C. AGROSEZ COM S.R.L., ce are sediul social inregistrat la adresa: Str. Bazaltului nr. 11, Brasov. 

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J08/2962/2004

Codul unic de Inregistrare este RO 17036734

Societatea S.C. AGROSEZ COM S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.agrosez.com, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care isi prezinta serviciile. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. AGROSEZ COM S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.agrosez.com apartin S.C. AGROSEZ COM S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. AGROSEZ COM S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail agrosez@agrosez.ro

4. Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.agrosez.com administrat de S.C. AGROSEZ COM S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza pe email sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. AGROSEZ COM S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. AGROSEZ COM S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0725.927.894 si la adresa de e-mail agrosez@agrosez.ro